Installatie- en service bedrijf

Naast nieuwbouw en verbouw van badkamers kunt u bij ons ook terecht voor gas-, water- en verwarmingsinstallaties. Wij hebben een eigen erkend installatiebedrijf voor het aanleggen, onderhouden en beheren van installaties. Denk hierbij b.v. aan nieuwe cv-ketel, waterleiding, vloerverwarming of riolering. Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven

IBV0614logo_def

N aast nieuwbouw en verbouw van badkamers kunt u bij ons ook terecht voor gas-, water- en verwarmingsinstallaties. Wij hebben een eigen erkend installatiebedrijf voor het aanleggen, onderhouden en beheren van installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe cv-ketel, waterleiding, vloerverwarming of riolering. Wij leveren onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven

Loodgieterswerk;

Het sanitair dat u in onze showroom uitzoekt, willen wij graag voor u installeren. Onze eigen monteurs vormen een vakkundig team met onze vaste tegelzetter en stukadoor en verzorgen voor u het sloopwerk, leidingwerk, metselwerk, tegelzwerk, stukwerk etc.

Helemaal zoals u dat wilt! U heeft 1 aanspreekpunt en dat geeft een prettig gevoel toch?

Cv-installatie;

Een goed werkende regendouche valt of staat met goed leidingwerk en een goed werkende cv-ketel. Wij adviseren u graag hierin en kunnen de cv-ketel desgewenst voor u vervangen. Dit is niet alleen lonend voor het warme water, maar ook voor u energierekening.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten voor het onderhoud van uw cv-ketel

Service & Onderhoud

Cv-installaties kunnen na verloop van tijd mankementen vertonen. Regelmatig onderhoud van uw cv-installatie zorgt voor:

–       Goed functioneren.

–       Veiligheid.

–       Energiebesparing.

–       Voorkomen van storingen.

U kunt bij ons terecht voor een onderhoudscontract . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Telefoonnummer 0413-366553.

Lid van
thermogas-atag-select-dealer