‘ t Pakhuys Badkamers!

Steeds meer mensen willen een echte plek om te ontspannen in huis. De ultieme plek om daarmee te beginnen is de badkamer. Niet zomaar een plek om schoon te worden, maar steeds meer een plek om te relaxen. Tot jezelf te komen. Stoom & bubbels, muziek, beeld en lekkere geuren. De ideale plek om je terug te trekken, te ontspannen en jezelf te verwennen. Doe met ons mee!

EEN NIEUWE BADKAMER!

Hoe pakt u dat nou aan?

Het allereerste begin is natuurlijk een bezoek aan ’t Pakhuys Badkamers!

Kijkt u gerust naar de badkameropstellingen, tegels, kranen, accessoires & aanvullende luxe. Neem als u wilt eens de kinderen mee, die zijn ook belangrijk! Hoe dan ook, u kunt komen rondkijken zo vaak als u wilt. Een badkamer koop je nu eenmaal niet iedere dag en het is een uitgave voor jaren.

Daarna gaat u om de tafel zitten met de adviseur om samen te kijken naar uw ideeën, wensen, smaak en mogelijkheden. Wij denken ook met u mee op het gebied van o.a. keteldruk, watercapaciteit, verwarming en eisen aan de benodigde technische installatie. Want wat is er nu vervelender dan een mooie, grote regendouche waar geen water uitkomt of een badkamer waar het niet warm wordt? Als uw wensenlijst compleet is gaan we samen kijken naar een eerste schatting van de kosten. Een ruwe berekening om te kijken of uw wensen in uw budget passen.

Daarna gaan we kijken naar een mooi ontwerp van uw droombadkamer. Nadat we een offerte hebben gemaakt en nadat die door u is goedgekeurd, kunnen we gaan plannen wanneer de installateur bij u aan de slag kan.

Natuurlijk bepaalt u nog altijd zelf wie bij u de badkamer gaat aanleggen. Wat ons betreft staan alle mogelijkheden open:

 • Samen met ons:
  U besluit een gedeelte van de werkzaamheden zelf te doen, dan kunt u bijvoorbeeld zelf het sloopwerk doen en ons de installatie laten verzorgen. Of u zet de tegels en wij plaatsen het sanitair.
 • Zelf doen:
  U heeft gouden handjes en alle deskundigheid in huis, dan leveren wij alleen de materialen.
 • Laten doen:
  U wilt liever alles laten doen, dan verzorgt ’t Pakhuys Badkamers ook graag de totale aanleg van uw nieuwe badkamer. Het voordeel is dat alles in 1 hand gehouden wordt en u 1 aanspreekpunt heeft.

Redenen om voor ‘t Pakhuys Badkamers te kiezen;

 • Persoonlijk advies en creatieve ontwerpen
 • 1 aanspreekpunt met steeds dezelfde contactpersoon
 • Tijd en persoonlijke aandacht voor uw wensen
 • Vakkundig installatie en realisatie
 • Begeleiding vanaf het ontwerp tot oplevering

PARTNERS WAARMEE WIJ SAMENWERKEN.

Een kleine greep uit onze partners

ONTMOET HET TEAM!

Wij zijn erg enthousiast. Leuk om jullie hier te zien. Laat ons introduceren.

 • Martine van der Velden
  Martine van der Velden Eigenaar

  Martine van der Velden werkt met veel plezier voor haar gewaardeerde klanten. Voor een oriënterende kennismaking bent u altijd van harte welkom in de showroom

 • Paul van den Berg
  Paul van den Berg Installatie monteur
 • Mark Renders
  Mark Renders Installatie monteur
 • Piet van der Velden
  Piet van der Velden Installatie monteur